Partner za profesionalce.

Kontaktirajte nas

info@velpro.hr
01 2402 600

(pon-pet 6-16h, subotom 7-12h)

© Velpro 2021. Sva prava pridržana.

Povratak na novosti
VELPRO postao premium partner gastro vodiča Gault&Millau Croatia 2023

20/4/2023

VELPRO postao premium partner gastro vodiča Gault&Millau Croatia 2023

Ovog tjedna predstavljeno je novo izdanje prestižnog međunarodnog gastronomskog vodiča Gault&Millau Croatia 2023 čiji je VELPRO premium partner. Ova suradnja došla je prirodno s obzirom na to da je  VELPRO najveći veletrgovac u Hrvatskoj i strateški partner velikih i malih ugostitelja te hotela, dok je Gault&Millau poznat kao najbolji vodič za one koji traže dobar restoran, jedinstveni hotel, izuzetno vino i kvalitetne proizvode. 

Uz vodič, VELPRO je bio partner i ekskluzivne večere koja se održala 18. travnja u hotelu Esplanade Zagreb, a na kojoj su dodijeljeni godišnji trofeji najboljim chefovima i restoranima.

Promocija novog izdanja vodiča, poznata i kao Noć kulinarskih Oscara, najveće je okupljanje gastronomske zajednice u Hrvatskoj, gdje se s velikim uzbuđenjem očekuje proglašenje pobjednika. Tako su Uroš Kalinić, član Uprave Konzuma za financije i IT, te Fabris Peruško, član Upravnog odbora i glavni izvršni direktor Fortenova grupe, dodijelili Trofej Chef godine Mariju Curiću, chefu restorana 360 iz Dubrovnika.

Također, kao premium partner gastronomskog vodiča Gault&Millau, VELPRO je za sve dobitnike osigurao poklon bonove.