Partner za profesionalce.

Kontaktirajte nas

info@velpro.hr
01 2402 600

(pon-pet 6-16h, subotom 7-12h)

© Velpro 2021. Sva prava pridržana.

HoReCa

Hotelijerstvo i ugostiteljstvo

VELPRO kao najveći veletrgovac u Hrvatskoj strateški je partner velikih i malih hotela te velikih i malih ugostitelja u Hrvatskoj koji im omogućuje kupnju svega što im je potrebno za njihovo poslovanje na jednom mjestu. Strateški smo usmjereni na opskrbu profesionalnih kupaca te smo s mrežom od 16 veleprodajnih centara u stanju zadovoljiti sve potrebe za robom široke potrošnje hotelijera i ugostitelja iz svih dijelova Hrvatske. Svi VELPRO centri posjeduju HACCP certifikat kojom našim profesionalnim kupcima osiguravamo sustav sljedivosti u procesu distribucije i skladištenja hrane te im na taj način jamčimo kontrolu zdravstvene ispravnosti.

Naš glavni strateški cilj od samog početka bilo je stvaranje dugoročnih partnerskih odnosa s kupcima temeljenih na osluškivanju njihovih individualnih potreba te stalnim inovacijama usluga i prilagođavanju promjenama na tržištu. Za nas je svaki kupac poseban projekt kojem  pristupamo s punom pažnjom uz uključivanje svih segmenata našeg poslovanja, od nabave, preko prodaje do logistike. Ukazano povjerenje naših brojnih klijenata predstavlja nam priznanje te istovremeno obvezu da im neprestano pomažemo unapređivati njihovo poslovanje, kroz povećanje efikasnosti i kvalitete usluge.

VELPRO svakom profesionalnom kupcu osigurava kompletnu uslugu kroz:

 • Nacionalnu pokrivenost putem svojih veleprodajnih centara
 • Konkurentne cijene
 • Širok asortiman svježe hrane, voća i povrća, pića, pakirane hrane, prehrane te sredstava za čišćenje, dezinfekciju i osobnu njegu
 • Asortimanom privatne robne marke Rial s prilagođenim gastro programom
 • Stručne savjete naših djelatnika koji redovito obilaze hotelske i ugostiteljske objekte naših kupaca
 • Brzu i pouzdanu dostavu
 • Mogućnost naručivanja putem interneta

Uz mogućnost internetske narudžbe te specijalizirane veleprodajne centre, profesionalnim kupcima su na raspolaganju i izložbeni saloni u Zadru i Splitu koji nude profesionalni ugostiteljski asortiman. Njihova ponuda uključuje proizvode od inoksa, porculana, PVC-a i tekstila, sitni inventar, kuhinjske strojeve i aparate, rashladne uređaje te unutrašnji i vanjski namještaj. Kompletan asortiman prati najnovije dizajnerske i tehnološke trendove te je u skladu s HACCP sustavom.

Kako naručiti

 • Registrirajte se

  Registrirajte se kao
  kupac ako već niste

  Postanite kupac
 • Kupite u webshopu

  Kupite u Velpro
  webshopu

  Posjetite webshop
 • Naručite putem obrasca

  Naručite putem
  obrasca

  (Excel i PDF formati)