Partner za profesionalce.

Kontaktirajte nas

info@velpro.hr
01 2402 600

(pon-pet 6-16h, subotom 7-12h)

© Velpro 2021. Sva prava pridržana.

Povratak na novosti
Podržali smo drugo izdanje Weekend Food Festivala

14/4/2023

Podržali smo drugo izdanje Weekend Food Festivala

Na ovom festivalu, koji je započeo danas, 14.travnja 2023., te će trajati do nedjelje, 16.travnja 2023., fokus je na B2B segmentu u hotelijerstvu i ugostiteljstvu. Ovo je ujedno sjajna prilika na kojoj ćemo kao najveći veletrgovac u Hrvatskoj i strateški partner velikih i malih hotela i ugostitelja u Hrvatskoj, predstaviti svoju ponudu namijenjenu ovom tipu kupaca. 
Na posebnom izlagačkom kutku u narednih nekoliko dana posjetiteljima festivala predstavit ćemo liniju posuđa proizvođača Churchill, kao i drugi asortiman neprehrane. 

U sklopu festivala danas, 14. travnja,  i u subotu, 15. travnja, održat će se brojna predavanja i paneli na različite zanimljive teme - od održive proizvodnje hrane do komunikacije s potrošačima. 

U subotu će na panelu "Hrana i trgovina – Puna mi te košarica!" sudjelovati i naš direktor Poslovnog područja tradinga i category managementa Ivan Slavica koji će iskoristiti priliku da naglasi Konzumovu stratešku orijentaciju na domaće proizvođače, a Konzum je podržao festival i kao pokrovitelj predavanja pod nazivom "No time or food to waste – Smanjimo nepotrebno rasipanje hrane". Predavanje će održati europaralmentarka Biljana Borzan te smo se rado uključili s obzirom na važnost ove teme za nas kao kompaniju, kao i titulu Najdonatora koju ponosno nosimo već pet godina zaredom.  

Svim kolegama želimo uspješan radni vikend i veselimo se dojmovima koje će u stvarnom vremenu dijeliti s nama na Fortecomu!