Partner za profesionalce.

Kontaktirajte nas

info@velpro.hr
01 2402 600

(pon-pet 6-16h, subotom 7-12h)

© Velpro 2021. Sva prava pridržana.

Povratak na novosti
Posebne mjere za zaštitu zaposlenika i kupaca

4/1/2021

Posebne mjere za zaštitu zaposlenika i kupaca

Naši Velpro centri i skladišta su dobro opremljeni

Sva naša skladišta i centri dobro su opremljeni, a zalihe se dodatno pojačavaju, osobito kad je riječ o namirnicama i proizvodima koje kupci u ovim trenucima najviše traže.

Pojačane zaštitne mjere radi sigurnosti kupaca i zaposlenika

U svim Velpro centrima, skladištima i upravnoj zgradi Konzuma poduzimaju se sve mjere preventivne zaštite sukladno preporukama nadležnih institucija.

Tako se uz redovite higijenske i sigurnosne procedure provode i pojačane higijenske i sanitarne mjere u lancu opskrbe, u prodavaonicama i uredskim prostorima te redovita dezinfekcija blagajni, opreme i POS uređaja.

S ciljem dodatne zaštite sigurnosti kupaca i zaposlenika, uspostavljen je i operativni tim za krizna stanja, čiji su članovi dostupni u bilo koje doba dana i raspoloživi za okupljanje u vrlo kratkom roku u slučaju potrebe.

Pripremljene su procedure i upute o postupanju u slučaju različitih mogućih scenarija vezanih za koronavirus za zaposlenike u svim našim centrima, skladištima i upravnoj zgradi.

Za sva vaša pitanja stojimo na raspolaganju

Svaki radni dan od 8 do 16 h možete nas nazvati na info telefon: 01/ 2402 – 600 ili nam se javiti putem e-maila: info@velpro.hr.

Hvala vam na razumijevanju i strpljenju.

Vaš Velpro