(29)vHeader_certifikatiKvaliteta

Kvaliteta

HACCAP logotip

VELPRO je implementirao i certificirao HACCP sustav u cjelokupnom lancu veleprodaje.

 

HACCP

U svim VELPRO centrima implementiran je i verificiran HACCP sustav.
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) - analiza opasnosti i kritičnih kontrolnih točaka - uključuje sustavnu procjenu te identifikaciju i analizu kritičnih koraka u svim stupnjevima proizvodnje prehrambenog proizvoda, od sirovina do konzumacije gotovih proizvoda.
Uvođenjem HACCP sustava VELPRO potvrđuje izvrsnost u poslovanju u skladu sa suvremenim svjetskim standardima u sustavu maloprodaje i veleprodaje. Certifikaciju je provela svjetski poznata i priznata institucija Bureau Veritas, u skladu sa nacionalnim i međunarodnim normama.

 

Global GAP certifikat

Global GAP certifikat garantira da je proizvod siguran za konzumiranje, proizveden u kontroliranim uvjetima te da je u procesu proizvodnje posebna pažnja posvećena zaštiti okoliša. Certifikatom se također potvrđuje da se u procesu proizvodnje poljoprivrednih proizvoda poštuju higijenski standardi i da zaposlenici rade u adekvatnim uvjetima.

Otkupna stanica Neretva u Opuzenu prvi je i jedini sustav u Hrvatskoj kojemu je 2006. godine dodijeljen certifikat GLOBAL GAP Fruit and Vegetables za mandarinu i svake se godine uspješno recertificira.

 

Copyright VELPRO 2021 Sva prava pridržana. ::: Web development & design: VIPDATA Multimedia