O nama

Posebne mjere za zaštitu zaposlenika i kupaca

Dragi kupci, razumijemo vašu zabrinutost zbog širenja koronavirusa i obavještavamo vas da radimo sve što možemo kako biste Vi i Vaši kupci imali hranu i potrepštine koje vam trebaju. 
  • Naši Velpro centri i skladišta su dobro opremljeni Sva naša skladišta i centri dobro su opremljeni, a zalihe se dodatno pojačavaju, osobito kad je riječ o namirnicama i proizvodima koje kupci u ovim trenucima najviše traže.

  • Pojačane zaštitne mjere radi sigurnosti kupaca i zaposlenika

    U svim Velpro centrima, skladištima i upravnoj zgradi Konzuma poduzimaju se sve mjere preventivne zaštite sukladno preporukama nadležnih institucija. Tako se uz redovite higijenske i sigurnosne procedure provode i pojačane higijenske i sanitarne mjere u lancu opskrbe, u prodavaonicama i uredskim prostorima te redovita dezinfekcija blagajni, opreme i POS uređaja. S ciljem dodatne zaštite sigurnosti kupaca i zaposlenika, uspostavljen je i operativni tim za krizna stanja, čiji su članovi dostupni u bilo koje doba dana i raspoloživi za okupljanje u vrlo kratkom roku u slučaju potrebe. Pripremljene su procedure i upute o postupanju u slučaju različitih mogućih scenarija vezanih za koronavirus za zaposlenike u svim našim centrima, skladištima i upravnoj zgradi.


Za sva Vaša pitanja stojimo na raspolaganju:
info@velpro.hr / 01/2402 - 600

Hvala Vam na razumijevanju i strpljenju.
Vaš Velpro
 

<< povratak


Copyright VELPRO 2021 Sva prava pridržana. ::: Web development & design: VIPDATA Multimedia